...............SELAMAT DATANG KE LAMAN PENDIDIKAN CIKGUJUMRAH.COM..................................................................................KONGSIKAN SUPAYA LEBIH RAMAI MENDAPAT MANFAATNYA......................................

Friday, January 13, 2023

INLAB Senz - Projektor Terbaik untuk Guru

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Psssttt...!!  Psssttt...!!  Psssttt...!!  

...........

Pernah tak waktu korang nak kena observe nak prepare macam2...

kena buat presentation baru gempak...!!

kena ada unsur teknologi...!!

kena ada paparan dan bunyi2 yang menarik..!!

Barulah kena dengan PAK21 kan...

Murid2 mudah faham, Cikgu2 pun gembira...


Ada kajian tau pasal pendekatan yang digunakan oleh guru dapat membantu pemahaman dan penguasaan murid terhadap pembelajaran mereka. Kena cari sendirilah yang tu... Kali ini Cikgu Jumrah ingin berkongsi tentang satu alat atau medium yang sangat-sangat SYOOOOKKK dan memudahkan para guru khususnya dalam pengajaran mereka...

Baca tajuk pun dah tau kan... ha...!!! itulah tu...

Cikgu Jumrah tak nak sembang banyak, korang baca ja kelebihan dan sebab-sebab kenapa korang kena ada SENZ by INLAB ini :


Kenapa kena ada  SENZ by INLAB..???

🖍 Senang dan mudah nak pasang

🖍 Resolusi Full HD. Pasang kat kelas yang tak ada langsir atau kelas yang luas dan cerah pun jelas dan terang lagi paparan.

🖍 Jarak paparan lebih 8 meter. Semakin jauh maknanya semakin besar lah paparan dan kualiti paparan sangat menajubkan walaupun jarak yang jauh.

🖍 Tersedia dengan speaker... so... tak perlu bawa speaker masuk kelas sebab sound dia memang awesome..!! Kelas 3 bay pun tak ada masalah.. Audio Dolby certified kot...!! Kalau tengok movie macam tengok kat pawagam tau...

🖍  Menggunakan Android untuk sistem operasi. Ini bermakna boleh download apps yang boleh membantu pengajaran guru.

🖍 Screen Mirroring untuk pengguna iOS dan Android sangat membantu. So, boleh mengajar menggunakan telefon/tab/iPad tanpa sambungan wayar dan juga ianya sangat praktikal dan mobile.

🖍 Remote control yang comel dan mudah digunakan.



Dengan semua kelebihan yang Cikgu Jumrah nyatakan ini, korang memang tak rugi jika memiliki SENZ by INLAB ini. Bawa SENZ dan telefon pun boleh menjadikan pengajaran cikgu-cikgu menjadi GEMPAK...!! Sesuai sangat dengan tema mereka BE MINIMAL. Bawa 1 barang ja masuk kelas, macam2 fungsi yang cikgu-cikgu khususnya boleh guna.


Jom tonton video Cikgu Jumrah unboxing dan pasang SENZ by INLAB 



Nak beli ..???

Klik link di bawah ini :

Website Inlab Malaysia

Official Website - https://inlab.com.my/products/inlab-senz Official Shopee - https://shope.ee/8zVy4WmnFZ Official Lazada - https://s.lazada.com.my/s.fjRBK

#INLAB #SENZbyINLAB #smartprojector

Sebarang maklumat lanjut boleh imbas QR Kod di bawah ini.

Terima Kasih

2 comments:

AKADEMI YOUTUBER MALAYSIA

Tentang Saya

Seorang yang mudah menerima perubahan sekeliling, mesra dan ceria. Sikap ingin tahu, suka mencuba dan bereksperimen menjadikan inovasi sebagai satu medium untuk membantu murid-murid khususnya. Yakin dan berani mencuba dalam apa juga bidang termasuklah bidang yang baru dan terkini. Kreatif dan Inovatif telah terbukti menjadi sebahagian daripada resipi kejayaan menjadi Guru Inovasi pelbagai pertandingan yang diikuti. Suka dan gemar berkongsi maklumat terutamanya dalam bidang pendidikan menjadikan semangat dalam berkarya.