...............SELAMAT DATANG KE LAMAN PENDIDIKAN CIKGUJUMRAH.COM..................................................................................KONGSIKAN SUPAYA LEBIH RAMAI MENDAPAT MANFAATNYA......................................

Sunday, May 8, 2016

BuSy BuSy BuSy

Assalamualaikum...

Allahu rabbi... Hari ini bertarikh 8/5/2016 bersamaan dengan hari Ahad... yes.. its was a beautifull sunday.... baru berkesempatan mencoret dalam blog aku.. pergh... nampak tak busy aku macamana... hehehhehe last coretan bulan Januari you... Oh em jiiii.....

Korang tau dak.. sem ni walaupun 2 subjek jer yg ada exam 1 subjek tak de exam (penyelidikan kualitatif), tapi yg 1 subjek tu macam boleh tapau 2 subjek lagi.. huhuhu  satu lagi sebab kenapa aku busy sangat... sebab aku dah mula start buat proposal utk projek akhir sem nanti... ada sesetengah panggil FYP (Final Year Project). Walaupun belum ada penyelia, tapi aku rajinkan diri jumpe pensyarah yang memang pakar dalam penyelidikan ni... Prof Madya Dr. Khuan Wai Bing...



Ha... ini lah lect aku yang cute tu... Dia memang awesome... sangat membantu kami untuk lebih faham penyelidikan dengan lebih baik.. 
Sememangnya TERBAEEEEEEEKKK...
Sebab tu sem ni 2 kelas dia aku masuk.... tamak tak.. harap2 sem depan dia buka kelas gak... hihihihihihi

Eh... aku ada kerja ni.. nak masukkan soalan ujian or peperiksaan dalam blog aku ni...
ok la... kita sembang lain kali la ek... sembang ker??? ker aku syok sendiri jer....

adios...

AKADEMI YOUTUBER MALAYSIA

Tentang Saya

Seorang yang mudah menerima perubahan sekeliling, mesra dan ceria. Sikap ingin tahu, suka mencuba dan bereksperimen menjadikan inovasi sebagai satu medium untuk membantu murid-murid khususnya. Yakin dan berani mencuba dalam apa juga bidang termasuklah bidang yang baru dan terkini. Kreatif dan Inovatif telah terbukti menjadi sebahagian daripada resipi kejayaan menjadi Guru Inovasi pelbagai pertandingan yang diikuti. Suka dan gemar berkongsi maklumat terutamanya dalam bidang pendidikan menjadikan semangat dalam berkarya.