...............SELAMAT DATANG KE LAMAN PENDIDIKAN CIKGUJUMRAH.COM..................................................................................KONGSIKAN SUPAYA LEBIH RAMAI MENDAPAT MANFAATNYA......................................

Wednesday, December 28, 2016

Rancangan Pengajaran Tahunan (RPT) 2017

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Bersawang-sawang dah blog Ola ni.. dah lama tak jenguk... Maaflah... sibuk dengan exam baru-baru ni... Alhamdulilllah dah habis exam, so now focus untuk persediaan awal sesi persekolahan yang tinggal beberapa hari lagi....  Ola tau korang mesti tertunggu-tunggu kan RPT yang Ola nak share ni kan... kan... kan.... angguk jer... hehehehe

Ok lah... Ola dapat RPT ni pon daripada group telegram yang Ola join.. ada juga yg cari kat en. Google... Terima kasih lah banyak-banyak pada yang share.. sekarang tugas Ola plak nak share... Ilmu yang kita share pahalnya sentiasa mengalir selagi ilmu itu diguna pakai... kan...kan...kan... angguk lagi...! Hehehehehehe

Selamat mendownload kawang-kawang... jangan lupe share blog kite ni ek... RPT yang Ola jumpe jer Ola share kat sini.. mana yang tak ada tu, tapi korang ada, boleh la send kat email Ola then nanti Ola masukkan dalam ruangan ini.. unutk membantu rakan-rakan guru yang lain k... Ni email kite...

cikgujumrah13@gmail.com

(Klik pada subjek yang anda mahu download)

TAHUN 1





TAHUN 2


TAHUN 3


TAHUN 4


TAHUN 5


TAHUN 6

Bahasa Malaysia

Bahasa Inggeris

Sains

Matematik Contoh 1

Matematik Contoh 2

Bahasa Arab

Pendidikan Islam

Pendidikan Moral

Pendidikan Jasmani

Pendidikan Kesihatan

Reka Bentuk dan Teknologi (RBT)

Teknologi Maklumat dan Komunikasi (TMK)


Sejarah

Dunia Seni Visual


Ok kawan-kawan.... Kalau ada RPT yang ada masalah, yang tak boleh buka, yang salah link... atau apa juga masalah yang cikgu2 hadapi.. tinggalkan jer komen cikgu2 kat bawah ni..
Insyaallah kalau berkesempatan saya akan cuba bantu.

Jangan lupa share.... kabo kat kawan-kawan lain, RPT 2017 dah boleh download dari blog cikgu jumrah...kan...kan...

Alhamdulillah

AKADEMI YOUTUBER MALAYSIA

Tentang Saya

Seorang yang mudah menerima perubahan sekeliling, mesra dan ceria. Sikap ingin tahu, suka mencuba dan bereksperimen menjadikan inovasi sebagai satu medium untuk membantu murid-murid khususnya. Yakin dan berani mencuba dalam apa juga bidang termasuklah bidang yang baru dan terkini. Kreatif dan Inovatif telah terbukti menjadi sebahagian daripada resipi kejayaan menjadi Guru Inovasi pelbagai pertandingan yang diikuti. Suka dan gemar berkongsi maklumat terutamanya dalam bidang pendidikan menjadikan semangat dalam berkarya.