Wednesday, May 7, 2014

+++Upload Video ke Youtube+++

Salam kawan-kawan...

Hari ini, ola nak share macam mana nak upload Video ke dalam youtube.

Perkongsian ini membantu kawan-kawan kalau nak vdeo itu di tonton secara PUBLIC, UNLISTED or PRIVATE...

Jom belajar melalui gambar yang Ola dah sediakan...


















Kalau dah upload tapi lupe nak UNLISTED or PRIVATE kannya, korang boleh edit kat sini..

tgk gambar ek...




Selamat mencuba...


MUKA DEPAN/ DIVIDER/ KOMPONEN MYPORTFOLIO

  Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sekarang tengah sibuk isi myPortfolio di dalam HRMIS kan..?  Nantikan video tutorial yang saya akan ko...