...............SELAMAT DATANG KE LAMAN PENDIDIKAN CIKGUJUMRAH.COM..................................................................................KONGSIKAN SUPAYA LEBIH RAMAI MENDAPAT MANFAATNYA......................................

Wednesday, January 2, 2019

RANCANGAN PENGAJARAN TAHUNAN (RPT) 2019














Selamat mendownload..
Jangan lupa SHARE..

RANCANGAN PENGAJARAN TAHUNAN (RPT) TAHUN 2 2019





TAHUN 2








Pendidikan Moral

Bahasa Arab


Pendidikan Kesihatan




Selamat mendownload..
Jangan lupa SHARE..


RANCANGAN PENGAJARAN TAHUNAN (RPT) TAHUN 3 2019



TAHUN 3





Pendidikan Islam


Bahasa Arab


Pendidikan Kesenian (MUZIK)



Selamat Mendownload

Jangan Lupa SHARE..... 

RANCANGAN PENGAJARAN TAHUNAN (RPT) TAHUN 1 2019






Assalamualaikum... 

Hai.. bersua kembali kite yer... udah lamo tak dengo cite ek... ate.. teman sibok bebeno... Entry tahun lepas teman sibuk pasai urusan master teman ye dok... taun ni teman sibuk lagi.. hahahaha menguruskan phd teman pula.. kome doakan lah kesihatan teman yer... bertambah plak sibuk teman sebab teman naik PK KOKO la pulok... ater.. nak wat camna.. teman tak sangka dua-dua dapat serentak... tak ngape la.. janji happy dengan apa yang kita buat yer dok...

Mengkome tau dah.. teman muncul awai taun jer.. tu pon sebab teman nak share RPT untuk memudahkan kawan2.. tu pon teman tanya en google..

Moh le kome download la mana yang kome perlu yer.. 
Jangan lupa SHARE.. semoga pahala kita sentiasa mengalir ye dok...

Ada yang subjek tak ada lagi.. kome kalau ada tu sent kat teman yer...














Selamat Mendownload...

AKADEMI YOUTUBER MALAYSIA

Tentang Saya

Seorang yang mudah menerima perubahan sekeliling, mesra dan ceria. Sikap ingin tahu, suka mencuba dan bereksperimen menjadikan inovasi sebagai satu medium untuk membantu murid-murid khususnya. Yakin dan berani mencuba dalam apa juga bidang termasuklah bidang yang baru dan terkini. Kreatif dan Inovatif telah terbukti menjadi sebahagian daripada resipi kejayaan menjadi Guru Inovasi pelbagai pertandingan yang diikuti. Suka dan gemar berkongsi maklumat terutamanya dalam bidang pendidikan menjadikan semangat dalam berkarya.