...............SELAMAT DATANG KE LAMAN PENDIDIKAN CIKGUJUMRAH.COM..................................................................................KONGSIKAN SUPAYA LEBIH RAMAI MENDAPAT MANFAATNYA......................................

Sunday, April 1, 2012

Borang Skim Pinjaman Buku Teks

Salam 1 Malaysia...

Siapa Guru Kelas di sini angkat tangan..??? hehehehe... Anda cukup bertuah, sebab saya nak share 1 dokumen yang anda boleh download, lihat ataupun nak tambah perencah..

Lazimnya sebagai seorang guru kelas, anda tidak akan lari dari mengisi borang skim pinjaman buku teks yang selalunya memang tak menang tangan lebih-lebih lagi awal tahun...

so, ini lah borang yang saya sediakan sendiri. memang ada disediakan oleh guru BOSS, tapi borang tu agak dah lama, then ada tulisan yang tak jelas... Jadi.. kat sini, cikgu Jumrah dengan baik hatinya mengizinkan untuk cikgu2 semua download k...

Sory la, saya save dlm bentuk pdf.... siapa yg nak dlm bentuk format word boleh tinggalkan alamat email anda... tq..

AKADEMI YOUTUBER MALAYSIA

Tentang Saya

Seorang yang mudah menerima perubahan sekeliling, mesra dan ceria. Sikap ingin tahu, suka mencuba dan bereksperimen menjadikan inovasi sebagai satu medium untuk membantu murid-murid khususnya. Yakin dan berani mencuba dalam apa juga bidang termasuklah bidang yang baru dan terkini. Kreatif dan Inovatif telah terbukti menjadi sebahagian daripada resipi kejayaan menjadi Guru Inovasi pelbagai pertandingan yang diikuti. Suka dan gemar berkongsi maklumat terutamanya dalam bidang pendidikan menjadikan semangat dalam berkarya.