Friday, November 29, 2019

FAIL PROJEK INOVASI CIKGU JUMRAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Seperti yang saya pernah janjikan semasa memberi taklimat dalam Bengkel Penghasilan Story Board di BTPN Ipoh baru baru ini, di sini saya sertakan fail yang saya hasilkan untuk memudahkan saya mengumpul kesemua hasil inovasi yang dihasilkan. Bila pertandingan, boleh tunjuk fail ini jer kat penilai/ juri sebagai bukti produk-produk inovasi yang pernah kita hasilkan.


Boleh download dan ubah gambar

Download di sini 
.
.
.
.
Klik FAIL INOVASI untuk mendownload


Jom lihat video semasa saya menjadi peserta pertandingan Inovasi Peringkat Kebangsaan 2018 yang berlangsung sempena Hari Guru pada Tahun 2019 di Pulau Pinang baru-baru ini.

Jangan Lupa SUBSCRIBE channel Youtube saya sebagai tanda sokongan anda terhadap aktiviti yang saya kongsikan. Untuk pengetahuan semua, channel saya ini merupakan salah satu channel dalam #cikgooTUBE yang ingin mngetengahkan aktiviti-aktiviti guru yang ingin memperkasakan kaedah PDPC yang lebih menarik. So, jangan lupa subscribe yer.. terima kasih..

SEMOGA BERMANFAAT...


1 comment:

MUKA DEPAN/ DIVIDER/ KOMPONEN MYPORTFOLIO

  Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sekarang tengah sibuk isi myPortfolio di dalam HRMIS kan..?  Nantikan video tutorial yang saya akan ko...