...............SELAMAT DATANG KE LAMAN PENDIDIKAN CIKGUJUMRAH.COM..................................................................................KONGSIKAN SUPAYA LEBIH RAMAI MENDAPAT MANFAATNYA......................................

29 November 2019

FAIL PROJEK INOVASI CIKGU JUMRAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Seperti yang saya pernah janjikan semasa memberi taklimat dalam Bengkel Penghasilan Story Board di BTPN Ipoh baru baru ini, di sini saya sertakan fail yang saya hasilkan untuk memudahkan saya mengumpul kesemua hasil inovasi yang dihasilkan. Bila pertandingan, boleh tunjuk fail ini jer kat penilai/ juri sebagai bukti produk-produk inovasi yang pernah kita hasilkan.


Boleh download dan ubah gambar

Download di sini 
.
.
.
.
Klik FAIL INOVASI untuk mendownload


Jom lihat video semasa saya menjadi peserta pertandingan Inovasi Peringkat Kebangsaan 2018 yang berlangsung sempena Hari Guru pada Tahun 2019 di Pulau Pinang baru-baru ini.

Jangan Lupa SUBSCRIBE channel Youtube saya sebagai tanda sokongan anda terhadap aktiviti yang saya kongsikan. Untuk pengetahuan semua, channel saya ini merupakan salah satu channel dalam #cikgooTUBE yang ingin mngetengahkan aktiviti-aktiviti guru yang ingin memperkasakan kaedah PDPC yang lebih menarik. So, jangan lupa subscribe yer.. terima kasih..

SEMOGA BERMANFAAT...


No comments:

Post a Comment

AKADEMI YOUTUBER MALAYSIA

Tentang Saya

Seorang yang mudah menerima perubahan sekeliling, mesra dan ceria. Sikap ingin tahu, suka mencuba dan bereksperimen menjadikan inovasi sebagai satu medium untuk membantu murid-murid khususnya. Yakin dan berani mencuba dalam apa juga bidang termasuklah bidang yang baru dan terkini. Kreatif dan Inovatif telah terbukti menjadi sebahagian daripada resipi kejayaan menjadi Guru Inovasi pelbagai pertandingan yang diikuti. Suka dan gemar berkongsi maklumat terutamanya dalam bidang pendidikan menjadikan semangat dalam berkarya.