...............SELAMAT DATANG KE LAMAN PENDIDIKAN CIKGUJUMRAH.COM..................................................................................KONGSIKAN SUPAYA LEBIH RAMAI MENDAPAT MANFAATNYA......................................

16 December 2015

RPT ( Rancangan Pengajaran Tahunan) Tahun 6

Salam 1 Malaysia,

Special for You All....!!!Untuk subjek Matematik, terdapat 2 versi RPT :
Mahu RPT Tahun lain..?
Klik pada tahun yang dikehendaki..


Selamat mendownload....

13 comments:

 1. jazakillah atas sumbangan rpt ...saya dah download..moga mendapat keberkatan Allah atas usaha anda ini.

  ReplyDelete
 2. Terima kasih yang tidak terhingga, bahan bahan yang disediakan banyak membantu

  ReplyDelete
 3. Semoga Allah memberkati usaha anda di dunia dan di akhirat.

  ReplyDelete
 4. Assalamualaikum Cikgu Jumrah. Terima kasih cikgu kerana sudi berkongsi bahan. Semoga Allah SWT membalas usaha murni cikgu.

  ReplyDelete
 5. assalammualaikum Cikgu Jumrah TERima kasih dengan bantuan di blok ini dapat meringankan dan memudahkan kami guru untuk memulakan persekolahan maklumlah rpt tahun ini banyak yang berubah tak sama subjek dan kelas yang akan diajar. terima kasih juaga kepada guru yang menyumbang di blok ini allah jua yang dapat membalasnya.

  ReplyDelete
 6. TERIMA KASIH CIKGU ATAS SEMUA BAHAN YANG ADA....SAYA DAH DOWNLOAD, MOHON HALALKAN...TERIMA KASIH JUGA KEPADA SEMUA GURU LAIN YANG MENYUMBANG....

  ReplyDelete
 7. Terima kasih atas perkongsian cikgu ola....

  ReplyDelete
 8. Terima kasih cikgu...saya share ye...Semoga sihat selalu...

  ReplyDelete
 9. Asalamualaikum. mohon untuk halalkan 3 item yang saya downlord drp blod Cikgu Jumrah.semoga Allah sentisa merehmati cikgu sekeluarga...atas usaha yang sangat murni ini aamiin..

  ReplyDelete

AKADEMI YOUTUBER MALAYSIA

Tentang Saya

Seorang yang mudah menerima perubahan sekeliling, mesra dan ceria. Sikap ingin tahu, suka mencuba dan bereksperimen menjadikan inovasi sebagai satu medium untuk membantu murid-murid khususnya. Yakin dan berani mencuba dalam apa juga bidang termasuklah bidang yang baru dan terkini. Kreatif dan Inovatif telah terbukti menjadi sebahagian daripada resipi kejayaan menjadi Guru Inovasi pelbagai pertandingan yang diikuti. Suka dan gemar berkongsi maklumat terutamanya dalam bidang pendidikan menjadikan semangat dalam berkarya.