...............SELAMAT DATANG KE LAMAN PENDIDIKAN CIKGUJUMRAH.COM..................................................................................KONGSIKAN SUPAYA LEBIH RAMAI MENDAPAT MANFAATNYA......................................

04 November 2011

Selamat Hari Raya AidiladhaSalam.. dikesempatan ini, saya nak ucapkan selamat menyambut hari raya Aidiladha.. semoga tahun ini memberi banyak pengertian.. Setiap pengorbanan kita sebelum ini jadikan satu titik permulaan untuk menggapai kejayaan.. Rasa seronok pon ada, sedih pon ada. nak dengar seronok ker sedih dulu? Hehehehe, jawab soalan ni tak dpt pointer tinggi pon.. hahahaha.. tapi just nak berkongsi keseronokan dan kesedihan.. yg seronoknya dpt blik kg suami kat kedah nun.. ble mandi ayaq tejun.... best... raya2 p bkelah pon syok gak... yg sedihnya sebb teingat kat arwah mak... taun ni raya aidilfitri pon tak smpat beraya dengan mak.. tapi tak pala, kena terima ketentuan Allah.. Semoga arwah mak ditempatkan dengan golongan orang yang beriman.. amin..

2 comments:

  1. Selamat Hari Raya..
    Blog yg menarik n cantik n dah follow..
    Follow me 2 @ http://ppgpjjupsi2011.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Salam Aidiladha, hai cikgu, saya dah follow..lama dah..yang pegang bendera tu..thanks ya..

    ReplyDelete

AKADEMI YOUTUBER MALAYSIA

Tentang Saya

Seorang yang mudah menerima perubahan sekeliling, mesra dan ceria. Sikap ingin tahu, suka mencuba dan bereksperimen menjadikan inovasi sebagai satu medium untuk membantu murid-murid khususnya. Yakin dan berani mencuba dalam apa juga bidang termasuklah bidang yang baru dan terkini. Kreatif dan Inovatif telah terbukti menjadi sebahagian daripada resipi kejayaan menjadi Guru Inovasi pelbagai pertandingan yang diikuti. Suka dan gemar berkongsi maklumat terutamanya dalam bidang pendidikan menjadikan semangat dalam berkarya.