...............SELAMAT DATANG KE LAMAN PENDIDIKAN CIKGUJUMRAH.COM..................................................................................KONGSIKAN SUPAYA LEBIH RAMAI MENDAPAT MANFAATNYA......................................

ALAT BANTU BELAJAR (ABB)

Alat bantu belajar (ABB) untuk matapelajaran Pendidikan Jasmani merupakkan alat yang paling digemari oleh anak murid kita. ABB ini perlulah digunakan dengan berdisiplin, bermakna murid dan guru perlu bertanggungjawab menjaga dan memelihara ABB ini dengan baik. Sebagai guru PJ, kita hendaklah memastikan murid mengambil dan menyimpan semula peralatan ini dengan cermat. Beberapa gambar saya muat turun untuk tatapan semua. Selamat membaca..


Bola RinganPundi KacangSkitel


Gelung PlastikTali Skipping


                 
               Bola Jaring                                                                     Bola Sepak
No comments:

Post a Comment

AKADEMI YOUTUBER MALAYSIA

Tentang Saya

Seorang yang mudah menerima perubahan sekeliling, mesra dan ceria. Sikap ingin tahu, suka mencuba dan bereksperimen menjadikan inovasi sebagai satu medium untuk membantu murid-murid khususnya. Yakin dan berani mencuba dalam apa juga bidang termasuklah bidang yang baru dan terkini. Kreatif dan Inovatif telah terbukti menjadi sebahagian daripada resipi kejayaan menjadi Guru Inovasi pelbagai pertandingan yang diikuti. Suka dan gemar berkongsi maklumat terutamanya dalam bidang pendidikan menjadikan semangat dalam berkarya.