Sunday, April 3, 2022

RPT TAHUN 1 HINGGA TAHUN 5 SEMAKAN TERKINI SESI PERSEKOLAHAN 2022/2023

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Seperti yang dijanjikan Cikgu Jumrah akan kongsikan Rancangan Pengajaran Tahunan (RPT) bagi sesi persekolahan 2022/2023 untuk Tahun 1 hingga Tahun 5...

Awat Tahun 6 takda..?? Ada ceq... Jangan risau, hari tu Cikgu Jumrah dah share awal2 dulu untuk tahun 6, kalau hampa nak nanti klik ja link yang diberikan kat bawah ni...

Maaf yer, tahun ini CJ agak busy sikit tu yang upload lambat RPT tahun ini. Mungkin salah satu sebabnya adalah kerana belum menyesuaikan diri dengan sesi persekolahan yang sudah berubah dek kerana pandemik yang melanda dunia. Cikgu Jumrah juga sibuk menyelesaikan task Segmen Khas AWESOME BERSAMA JLAS anjuran Akademi Youtuber Malaysia (AYU). 

Klik link di bawah untuk menonton 10 Siri Segmen Khas yang memaparkan rancangan yang mencungkil kehebatan murid-murid seluruh Malaysia.  

AWESOME BERSAMA JLAS

Okay... Nak RPT kan... yer sayang... Cikgu nak bagi lah ni.. hehehe

Klik sahaja Subjek yang dikehendaki..

Selamat Mendownload...

Kalau rasa perkongsian ini berguna, kongsikan kepada rakan2 agar lebih ramai yang dapat manfaatnya... Nak share macamana..??

copy jer link dibawah ya pastu paste jer kat group whatsapp sekolah...

๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

https://www.cikgujumrah.com/2022/04/RPTSEMAKANTERKINI20222023.html


Terima Kasih


TAHUN 1

BAHASA MELAYU

BAHASA INGGERIS

MATEMATIK

MATHEMATICS (DLP)

SAINS

SCIENCE (DLP)

PENDIDIKAN ISLAM

PENDIDIKAN MORAL

PENDIDIKAN JASMANI

PENDIDIKAN KESIHATAN

PENDIDIKAN SENI VISUAL (PSV)

PENDIDIKAN MUZIK


TAHUN 2

BAHASA MELAYU

BAHASA INGGERIS

MATEMATIK

MATHEMATICS (DLP)

SAINS

SCIENCE (DLP)

PENDIDIKAN ISLAM

PENDIDIKAN MORAL

PENDIDIKAN JASMANI

PENDIDIKAN KESIHATAN

PENDIDIKAN SENI VISUAL (PSV)

PENDIDIKAN MUZIK


TAHUN 3

BAHASA MELAYU

BAHASA INGGERIS

MATEMATIK

MATHEMATICS (DLP)

SAINS

SCIENCE (DLP)

PENDIDIKAN ISLAM

PENDIDIKAN MORAL

PENDIDIKAN JASMANI

PENDIDIKAN KESIHATAN

PENDIDIKAN SENI VISUAL (PSV)

PENDIDIKAN MUZIK


TAHUN 4

BAHASA MELAYU

BAHASA INGGERIS

MATEMATIK

MATHEMATICS (DLP)

SAINS

SCIENCE (DLP)

PENDIDIKAN ISLAM

PENDIDIKAN MORAL

PENDIDIKAN JASMANI

PENDIDIKAN KESIHATAN

PENDIDIKAN SENI VISUAL (PSV)

PENDIDIKAN MUZIK

REKA BENTUK TEKNOLOGI (RBT)

SEJARAH


TAHUN 5

BAHASA MELAYU

BAHASA INGGERIS

MATEMATIK

MATHEMATICS (DLP)

SAINS

SCIENCE (DLP)

PENDIDIKAN ISLAM

PENDIDIKAN MORAL

PENDIDIKAN JASMANI

PENDIDIKAN KESIHATAN

PENDIDIKAN SENI VISUAL (PSV)

PENDIDIKAN MUZIK

REKA BENTUK TEKNOLOGI (RBT)

SEJARAH


TAHUN 6

Sila klik pada pautan di bawah untuk mendapatkan RPT Tahun 6

๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

RPT TAHUN 6


Selamat Mendownload..

Jangan lupa Share yer.. 

Terima kasih








No comments:

Post a Comment

RPT TAHUN 1 HINGGA TAHUN 5 SEMAKAN TERKINI SESI PERSEKOLAHAN 2022/2023

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Seperti yang dijanjikan Cikgu Jumrah akan kongsikan Rancangan Pengajaran Tahunan (RPT) bagi sesi persek...