Wednesday, January 1, 2014

++RPT KSSR TAHUN 4 2014++

Salam Kawan2 dan cikgu2 semua...

Eh... ini entry pertama untuk tahun 2014....

Welcome 2014.. Dont say goodbye to 2013.. huuhuhuhu 
I always miss u my 2013....

Ok.. dah.. 
Boleh download Rancangan Pengajaran Tahunan (RPT) di sini;

Just Klik Subjek yang korang nak yer... 
(Hanya untuk SEKOLAH KEBANGSAAN)
Saya harap ini dapat membantu...

Selamat Tahun Baru....

















Selamat Mendownload.. 
Dan selamat menempuh alam persekolahan yang baru...

Update...

ups... tertinggal satu yer....
atas permintaan sour n sweet

RPT PENDIDIKAN ISLAM TAHUN 4 2014

thanks yer.. sudi melawat...

Kalau sudi, tinggalkanlah komen... tq

Minat Masak??? jenguk lah blog masakan saya. Klik Di Sini

19 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam tahun baru 2014..Terima kasih atas perkongsian bahan yang cikgu kongsikan ini.Saya juga mendapatkan bahan daripada blog cikgu.Saya berharap Allah swt memberi ganjaran pahala diatas usaha cikgu berkongsi bahan pengajaran.Semoga sukses selamanya.

    ReplyDelete
  2. Syukran..subhanaALLAH akhirnya bertemu jga,insyaALLAH smoga cikgu sntiasa dirahmati & diredhai ALLAH SWT.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...terima kasih atas perkongsian yang hebat ini...teruskan usaha murni cikgu ini...sesungguhnya inilah harta yg telah cikgu tinggalkan sebelum sampai ke alam sana...amin

    ReplyDelete
  4. terima kasih cikgu..moga cg sentiasa diberkati dan dirahmati

    ReplyDelete
  5. salam tq atas usaha cikgu. Nak tanya rpt psv tahun 4 untuk semester 2 tak de tu. Bolehlah diusahakan

    ReplyDelete
  6. tak boleh download la..

    ReplyDelete
  7. Terima ksih sebab cikgu sudi kongsi bahan yang sangat diperlukan oleh semua...terutama saya..hehe..tpi agak kecewa sbab RPT B.M x dapat download...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum di mana nak dapatkan RPH Moral Tahun 4 semakan 2020,tk

    ReplyDelete

RPT TAHUN 1 HINGGA TAHUN 5 SEMAKAN TERKINI SESI PERSEKOLAHAN 2022/2023

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Seperti yang dijanjikan Cikgu Jumrah akan kongsikan Rancangan Pengajaran Tahunan (RPT) bagi sesi persek...