Sunday, April 1, 2012

Borang Skim Pinjaman Buku Teks

Salam 1 Malaysia...

Siapa Guru Kelas di sini angkat tangan..??? hehehehe... Anda cukup bertuah, sebab saya nak share 1 dokumen yang anda boleh download, lihat ataupun nak tambah perencah..

Lazimnya sebagai seorang guru kelas, anda tidak akan lari dari mengisi borang skim pinjaman buku teks yang selalunya memang tak menang tangan lebih-lebih lagi awal tahun...

so, ini lah borang yang saya sediakan sendiri. memang ada disediakan oleh guru BOSS, tapi borang tu agak dah lama, then ada tulisan yang tak jelas... Jadi.. kat sini, cikgu Jumrah dengan baik hatinya mengizinkan untuk cikgu2 semua download k...

Sory la, saya save dlm bentuk pdf.... siapa yg nak dlm bentuk format word boleh tinggalkan alamat email anda... tq..

3 comments:

  1. Slm ckgu jumrah. Tq krn sudi berkongsi. Kalo blh sy nk dlm word. Ni email add tsa_79@yahoo.com. Terima kasih bnyk2 sudi berkongsi. Semoga Allah sntiasa mempermudahkan urusan ckgu

    ReplyDelete
  2. SALAM,,zulfikra86@yahoo.com...tq cikgu

    ReplyDelete
  3. SALAM, Nie_5560@yahoo.com
    Terima kasih , semoga ALLAH MEMPERMUDAH URUSAN CIKGU

    ReplyDelete

RPT TAHUN 1 HINGGA TAHUN 5 SEMAKAN TERKINI SESI PERSEKOLAHAN 2022/2023

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Seperti yang dijanjikan Cikgu Jumrah akan kongsikan Rancangan Pengajaran Tahunan (RPT) bagi sesi persek...