...............SELAMAT DATANG KE LAMAN PENDIDIKAN CIKGUJUMRAH.COM..................................................................................KONGSIKAN SUPAYA LEBIH RAMAI MENDAPAT MANFAATNYA......................................

MIKRO PENGAJARAN


Alhamdulillah selesai juga mikro pengajaran saya. sudah diupload dalam youtube.. selamat menonton...
Video ini merupakan slot penutup dalam mata pelajaran Pendidikan Jasmani. Saya namakan aktiviti ini sebagai 'semut mati'... Murid-murid sangat seronok melakukan aktiviti ini...Kawan-kawan juga boleh mencuba... Aktiviti ini juga boleh diubah suai seperti 'basikal rosak'. Lakuan serupa tetapi pergerakan seperti mengayuh basikal dengan kaki dan tangan di udara.. selamat mencuba...2 comments:

  1. Tahniah..teruskan menabur bakti.Mohon izin untuk download bahan dari sini.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih atas perkongsian ilmu dan pengalaman.Tahniah cikgu.

    ReplyDelete

AKADEMI YOUTUBER MALAYSIA

Tentang Saya

Seorang yang mudah menerima perubahan sekeliling, mesra dan ceria. Sikap ingin tahu, suka mencuba dan bereksperimen menjadikan inovasi sebagai satu medium untuk membantu murid-murid khususnya. Yakin dan berani mencuba dalam apa juga bidang termasuklah bidang yang baru dan terkini. Kreatif dan Inovatif telah terbukti menjadi sebahagian daripada resipi kejayaan menjadi Guru Inovasi pelbagai pertandingan yang diikuti. Suka dan gemar berkongsi maklumat terutamanya dalam bidang pendidikan menjadikan semangat dalam berkarya.